Left Continuă cumparaturile
Sumar Comanda

Cosul tau este gol

Xerjoff White On White Niche Perfumery

Xerjoff White On White Niche Perfumery

Îți amintești de minunatul set trio alb pe alb cu parfumuri minunate în flacoane de 15 ml, prezentat la Cannes 2022, pe baza feedback-ului clienților fideli care au votat pentru parfumul lor preferat? Acei clienți fideli au ales parfumul câștigător WHITE ON WHITE de la Xerjoff și este disponibil din 20 septembrie 2023, pe site-ul lor!
După cum explică marca:

„Un parfum care va păstra pentru totdeauna portretele poetice primite de la clienții noștri dedicați Xerjoff, care și-au făcut timp să testeze și să încerce creațiile din setul exclusiv alb pe alb.

„Un parfum a cărui aură reflectă echilibrul și pasiunea care au fost obținute din contribuția ta la selectarea parfumului.

„Alb pe alb începe cu note proaspete de bergamotă și nuanțe pământești de frunze de smochin, care se așează pentru a dezvălui un nor moale de lapte de smochin, cu lemn de cedru, paciuli și balsam Tolu la mieză lemnoasă.

„Clinitor și sofisticat, Alb pe alb radiază un amestec reconfortant de chihlimbar, mosc și vanilie Bourbon, care liniștește simțurile într-o stare de vis la bază.”


Când văd notele acum, trebuie să recunosc că a fost și unul dintre preferatele mele!