Left Continuă cumparaturile
Sumar Comanda

Cosul tau este gol

Descoperă secretul elasticității pielii

Descoperă secretul elasticității pielii

Colagenul si acidul hialuronic secretul tonicității pielii?

Pielea aste alcătuită 75% din colagen. Acesta este factorul esențial de legătură între proteinele diferitelor structuri ale tegumentului. Acțiunea razelor solare, a poluatorilor atmosferici cât și consecințele îmbătrânirii pielii indiferent de sex diminuează producția de colagen și în consecință apare îmbătrânirea și deteriorarea pielii cu apariția ridurilor, scăderea mobilității articulare datorită diminuării masei osoase.  Se cunosc 27 de tipuri diferite de colagen, proteina esențială a țesutului conjunctiv. Tipul I de colagen se găsește la nivelul tegumentelor,  tendoanelor și oaselor. Tipul II îl găsim la nivelul mușchilor. Structura pielii e reprezentată de fibroblaste, elastină și acidul hialuronic  răspunzător de hidratarea corespunzătoare a tegumentului. Cantitatea și calitatea acestora influențează aspectul și calitatea   tegumentelor. Pielea facială a persoanelor tinere este mătăsoasă, moale și fină. Pielea vârstnicilor este dependentă de modificarea compoziției epidermului și dermului.

Pielea tânără: cuticula,epiderma,derma,hipoderma.

Pielea îmbătânită:elastina,colagen,cellule grăsoase,musculatura.

Concentrația de colagen scade semnificativ cu înaintarea în vârstă și în consecință apare îmbătrânirea și subțierea pielii. Fibrele elastice își pierd integritatea iar concentrația lor la nivelul epidermei și dermei scade semnificativ. Ca urmare, apar ridurile iar elasticitatea pielii  devine semnificativ redusă. Cu trecerea anilor acidul hialuronic din compoziția dermului și epidermei scade cantitativ și calitativ iar pielea își modifică hidratarea și luminozitatea. Colagenul este responsabil de elasticitatea pielii iar acidul hialuronic de gradul ei de hidratare. Putem spune că colagenul  are un rol deosebit de important în organismul nostru, pentru structura tegumentelor și oaselor.

Cu înaintarea în vârstă scăderea concentrației de colagen și acid hialuronic pe de o parte iar acțiunea nocivă a razelor solare și a poluanților pe de altă parte necesită aport de colagen și acid hialuronic pentru a preveni apariția ridurilor și a facilita menținerea prospețimii și a hidratării pielii.

Utilizarea produselor evoluate INTERHERB “Colagen și Acid hialuronic Clasic” și “Forte” de infrumusețare prin componentele lor protejează integritatea pielii,părului și unghiilor împiedicând deteriorarea  acestora. Colagenul,acidul hialuronic și complexele libere de aminoacizi sunt ușor absorbabile și cu capacitate mare de acțiune. Produșii bioactivi contribuie la menținerea hidratării și elasticității pielii și a mobilității musculare. În produsul INTERHERB “ Colagen și acid hialuronic Extra” de înfrumusețare principiile active  din rodie și polifenolii din struguri cât și oligoelementele antioxidative (seleniu, zinc, cupru) respectiv vitamina B2 protejează împotriva stresului oxidativ. Menținerea integrității părului, pielii și unghiilor este asigurată de seleniu, zinc, cupru și  în oarecare măsură de vitamin B2 și B3. Produsul INTERHERB MAN” Colagen și acid hialuronic” cu o formulă specială se adresează bărbaților prin suplimentarea de cupru,zinc și vit.C contribuind la menținerea tinereții și a bărbăției.